{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Dynamikken! Focal & OLED. 45000

1.961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Musikanlæg Dynamikken! Focal & OLED.

Prisklasse:
45000
Forstærker/reciever:
Yamaha RX-V575

7-kanals
115W pr. kanal (6 ohms, 1 kHz, 0.9 % THD, 1 ch driven)
80W pr. kanal (6 ohms, 20Hz-20kHz, 0.09 % THD, 2 ch driven)
135W pr. kanal (6 ohms, 1kHz, 10% THD, 1ch driven, JEITA)

Burr Brown DAC 192kHz/24-bit

Spofity og Airplay indbygget



Dette var blot en midlertidligt forstærker, da jeg solgte mit gamle anlæg. Jeg blev dog så overrasket over den sammen med mine Focal, at jeg valgte at beholde den i noget stykke tid.
Tuner
Cd-afspiller
PS3
Pladespiller
Båndoptager
DVD/Video
Højttalere
Focal Chorus 826W Prestige Edition (limited)
Diskant: Alumium/magnesium omvendt dome TNV. Udvidet til 28kHz fir SACD.

Mellemtone: 6,5 tommer med domehætte.

Bas: 2x 6,5 tommer Prestige edition som er en blanding mellem W826 og deres flagskib ELECTRA.

OPC crossover delefilter.
TV/Projektor
LG OLED 55EC930V

55"
Full-HD
WebOS
OLED pixel (4 farvet)
Kul sort og helt hvid.
Dual Core CPU
100% sRGB farverum og 82% AdobeRGB kaliberet

Ekstra udstyr
Bemærkninger
Tja, før havde jeg jo et anlæg med Scanspeak højtaler, RØR forstærker med EL-34 koblet sammen med en Gamut CD-1 (lavet til DAC).

Men lyden med dette setup er en tak over. Fast med masser af dynamik og detaljer i de klarer toner. Dog uden at være for tør som System Audio og Dynaudio. Ekstremt godt til rolig musik med stor bund.

Jeg har prøvet at smide min Gamut CD-1 på, men bassen blev ekstremt mudret! Ellers var der lidt mere kontrol i højtonerne og mere 3D lydbillede.
Kommentér på:
Musikanlæg Dynamikken! Focal & OLED.
  •   25. feb 2015 Man kan godt se du har givet den en skalle med de billeder.... Det ser pisse godt ud.
    Jeg sys ikke buen på tv'et gør tv'et flottere. Men man bemærker det for det er noget nyt. Og på den måde giver det ekstra opmærksomhed. Men det virker upraktisk at ha ståendé eller hængende. Men du mener ikke at buen hjælper til bedre billede eller hvad?


  •   25. feb 2015 MJ: Det glæder mig du kan li´ billederne smiley Nu arbejder jeg også som reklamefotograf til dagligdagen, så billederne fik lige en ekstra skalle.

    Med hensyn af buet, bemærker jeg det slet ikke når der ses tv. Det føles naturligt. Til gengæld ser fjernsynet flot ud i stuen med den bøjning smiley

    Alex P: Som reklamefotograf og videoproducer ligger jeg meget vægt i billede kvaliteten. Og efter jeg har prøvet 2 andre fjernsyn, var det KUN den LG her, som kunne levere et WAUW billede smiley


  •   12. feb 2015 Det er fandeme nogle flot skudte billeder du har taget.... de fremhæver rigtigt den eminente billedkvalitet som du har på dit tv. Rigtig flotte produkter og fede højtallere.
    Hvordan oplever du buen på tvet. Er du overordnet set positiv eller ville du helst ha en flad? Den generelle tendens siger at buet tv kun er her fordi producenterne kan. Men kunne være rart at høre fra en som lever med et buet tv til hverdag smiley

    Kig forbi mit setup som lige er opdateret med nye billeder og en video at tvet
    stemme afgivet


  •   4. feb 2015 Det ville være fedt hvis du ville smide lidt billeder , med Dine kalibrerings data



  •   4. feb 2015 Lasse B:

    Dyr og dyr, de ligger omkring 1200kr og krævet computer. Men det bedste indenfor fjernsyn, det er ens eget øje. Justere billedet efterhånden som du ser tv, og ram det perfekt der smiley

    En kaliberet fjernsyn kan godt have tamme farver, da dem som har produceret mediet, har med vilje skruet ned for kontrast og farver så alle skærme kan være med smiley


  •   4. feb 2015 Jeg fik lige fundet en video med det Spyder4 elite. Fik lidt af en forklaring der. Men det lyder til at være et ret dyrt produkt?

  •   4. feb 2015 Mange tak for det fine svar. Dejligt at man bliver lidt klogere på fladskærms-markedet. Det kan godt være lidt af en jungle.

    Lyder rigtig spændende med det der Spyder4 elite. Hvordan fungere det egentlig?


  •   4. feb 2015 Lasse B: LG´en er desværre langt mere sløv. Det tager op til 3 minutter, fra jeg tænder tvet til jeg er inde i Netflix... Der er Samsung og Philips meget længere fremme.

    Til gengæld har Philips store problemer som jeg nævnte før, og Samsung har stadigvæk store clouding problemer. Se link: http://bilder.hifi-forum.de/medium/657036/clouding-ue46d8090_60100.jpg

    Og her må jeg sige, at LGen altid har været 100% stabilt og har dejlige dybe farver. Deres LED modeller har inden problemer med clouding, men kniber stadigvæk med at lave sort. Der er Philips og LG OLED langt bedre.

    Og ja, du kan nemt hænge den op smiley



    Tommy H: Jeg har brugt værktøjet Spyder 4 Elite - jeg arbejder som media producer (fotografering og video), så jeg kalibrer på en avanceret måde. Jeg kan evt, sender nogle billeder med de indstillinger jeg synes er bedst? Kniv skarpt billede med masser af farver og kontrol i de mørke toner.


  •   4. feb 2015 Hej
    har samme tv , hvordan har du kalibreret det


  •   3. feb 2015 Tænkte på noget, kan man egentlig godt hænge fladskærmen op på væggen?

  •   3. feb 2015 Philips har heller aldrig sagt mig noget, har hørt at deres interface er ret sløv. Så næste gang jeg køber et nyt tv, bliver det nok højst sandsynligt en LG eller Samsung. Synes LG's skærme har rigtig smukke farver og lækker grafik! Og det ses faktisk også ret tydeligt på de billeder du har taget.

  •   2. feb 2015 Det glæder mig at høre I kan li´ systemet! smiley

    Det var også noget af et sprint i tågen, at gå fra setup som var unik kæmpede med de store drenge. Og så går ned til sådan noget her. Eller mere op i mine ører smiley

    Lasse B: Ja, efter 2 ombytninger med utilfredshed, endte jeg med dette lækre tv. Jeg har prøvet en LG 830 og en Phillips flagskib. Men nøj, de klaret det sorte ringe. På pilhipsen var der oven i købet cloud i det sorte! Og den crashed konstant med sin Android system. Lg'en var bare ringe i farverne og bevægelserne.


  •   2. feb 2015 Du fik også lige en estra høj af mig. smiley

  •   2. feb 2015 Velkommen

  •   2. feb 2015 ser skam godt ud.

  •   2. feb 2015 Velkommen, dejligt at se et serious setup. Og hvor er jeg dog misundelig på dit tv, det er virkelig flot!

Annonce