{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Musikanlæg Projekter og udstyr 100000

3.304 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen av-enhed er oprettet og stemt ind. Opret din egen av-enhed

Martin C
Mand | 48 år | Oprettet: 7. sep 2013


Musikanlæg Projekter og udstyr

Prisklasse:
100000
Forstærker/reciever:
For-forstærker:
En efterhånden rigtig sjælden og rigtig velspillende forforstærker fra den absolutte øvre ende fra Technics, nemlig deres model SU-C2000 fra 1999 med virtual batteri funktion, thcb kabinet opbygning, bambus viklinger og bly indfatning for støjdæmpning.

Effekttrin nr 1:
Er en ældre NAD 2200 fra 1988 på 2x100 watt (men dette er absolut ikke sandt, det er vildt underdrevet, se link under) med soft clipping funktion samt mulighed for brokobling. En forstærker der spiller med god stam bund og et pænt stort detaljeret perspektiv. begrænseren er fjernet i denne for bedre ydelse..
LINK: http://www.head-fi.org/t/461920/fs-nad-2200-power-amplifier

Effekttrin nr 2:
En vaske ægte Harman Kardon Citation 22, på seriøse rigtige 200 watt pr kanal og selvfølgelig mulighed for brokobling. et effekttrin der er værd at læse om data på på nettet. Den spiller varmt, stort og enormt musikalsk. der er på denne mulighed for at vælge 4 eller 8 ohm også..
Tuner
Tuner er der ingen af da jeg som regel hører fra nettet og kobler min pc på.
Cd-afspiller
Technics SL-PS 900 CD-Afspiller. Igen et af de bedste produkter fra Japanske Techniss gennem tiden.
Den spiller med god dynamik og detalje rigdom uden at farve lyden.
I kombination med resten af setupét bliver der ikke lagt fingre imellem. Det der bliver lagt i skuffen kommer ud af højttalerne. Altså dårlig indspilning lyder bare dårligt, men en god indspilning bliver gengivet rigtig godt. I alt en seriøs øvre mellemklasse cd der idag nok ville ligge på en 8-10.000 kr..
Pladespiller
Den har jeg næsten lige solgt, men er absolut på jagt efter en ny. Den jeg havde var en Ariston Audio model. RD40. Remdrevet. Monteret med en kiseki purpleheart saphir MC nål. opgradet med bedre kobberledere i stedet for det lidt kolde sølvkabler der var monteret. Jeg har desvære ikke et billede af denne :-(
Båndoptager
Det vist mange år siden jeg brugte en sådan. den sidste var i 1996, en dobbel deck fra technics, derefter en DAT fra samme..
DVD/Video
Pioneer DV-LX 50
Højttalere
Super velspillende Avance Delta 3 ( som er under facelift ) fra dansk producent. Der er ikke så meget at skrive om dem endnu da de lige er kommet hjem for en uge siden og stadig mangler et par fødder i den rigtige højde for at kunne testes (disse skal jeg selv bygge).
Kabinettet er af fiber beton og vejer 41,3 kg stykket mod de oplyste 31 kg.
De er på 200 watt hvilket passer perfekt med mine effekttrin.
De spiller MEGET dybt.. dybere en oplyst. Laveste tone på min test-cd fra værkstedet kan ikke kun ses på enhedene men sørme også høres rimelig tydeligt. IMPONERENDE.. vi er langt under de 32Hz her.. en spændende højttaler der kun er oplyst med absolut minimum i alt. så kan kun overraske. Jeg var dog nødt til at gen-lime den ene bass membran da ham der har skiftet ophæng desvære ikke har anet at alm lim ik kan bruges.. (øv, øv) men nu den fin igen :-)

Og så lige en AudioPro sub bass jeg en sjælden gang imellem "leger" lidt med.. men normalt adskiller jeg subber og gulv højttalere fra hinanden, så det sjældent den bliver brugt.
TV/Projektor
50" Pioneer PDP 506ér med XDE tuner
Plasma skærm med indbygget digital tuner og mulighed for slot-ind card til visning af f.eks billeder fra ferien. Det er et HD TV med nok (iflg min mening) det bedste billede nogen sinde på markedet. Fjernsynet fremviser farver som i virkeligheden, livet er ikke et visuelt glansbillede og mit fjernsyn er derfor ikke et LCD eller LED der intet har at gøre med virkeligheden. Her er sort bare sort og farverne naturlige :-)
Ekstra udstyr
Nordost black flatline signalkabler, Blue Midnight højttalerkabler,
Bemærkninger
Har lige oprettet profilen, så jeg skal nok komme med både billeder og info om alle produkterne. Jeg er faglært radio/tv mand i branchen og har været det i 15 år. Som noget nyt er jeg begyndt at istandsætte de højttalere jeg får fat i.. seneste facelift er de B&W Matrix 3 højttalere som "Oldtimer" har på sin profil herinde.. i øjeblikket er jeg så gået igang med de "nye" avance delta 3 højttalere som jeg vil gøre endnu mere ud af.. målet er at fod af tyk plexiglas skal laves med 4 små crome fødder under. oven på monterer jeg 3 crom ben som fastgøres højttalerne, herefter montere jeg LED lys på bagsiden af plexifoden så den får blåt flucerende skær/lys. Højttalerne lamineres i højglans hvis som mine gl. matrix og den ene er allerede færdig.. men sikke et arbejde på en kantet konisk højttaler :-) TV-møblet er bygget ud af 2 B&O moduler tilført 16mm MDF topplade, 16mm MDF Hylder, tvær vanger, 4 små crome fødder og alt lamineret i højglans hvid og de oprindelige alu låger er i sort/hvid laminat. Billederne af møblet viser andre højttalere jeg havde som også fik facelift.
Kommentér på:
Musikanlæg Projekter og udstyr
Annonce