{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gryn på ny projektor

1.715 visninger | Oprettet:

Hermed et par billeder af det grynede billede på min helt nye Benq W1000+ projektor - det forekommer på flere forskellige blu-ray film via PS3 og også DVD-skiver via min Denon DVD-1930 så jeg er sikker på at det må være projektoren som laver problemerne.
Jeg har ikke umiddelbart problemer i PS3 menuen men det kan have noget med de farver der vises at gøre.
Når jeg viser Photos via min NAS over PS3 viser ex. himmelbilleder (blålige farver) også den samme grynede fornemmelse)

Tror i den er i stykker eller det bare er det man får når man sparer på udstyret. Kommer fra min Infocus IN76 og der har jeg aldrig oplevet noget lignende på trods af at den kun er 720p, har lavere ANSI lumens og dårligere kontrast på papiret.

Feedback please?

PS: Jeg har tweaket hele dagen med projektoren og har fået elimineret en del af det - eller i hvert fald rimelig usynliggjort det - men kan stadig ane det.

Jakob B
Mand | 45 år | Oprettet: 21. sep 2006


Kommentér på:
Gryn på ny projektor
  •   31. maj 2011 Hej Kasper
    Ja Animationsfilm står meget bedre. Dog skal jeg stadig tweake lidt i indstillingerne alt afhængig af hvad jeg ser. Heldigvis er der 3 brugeropsætninger man hurtigt kan skifte imellem. Så jeg er ved at have vænnet mig til det.


  •   31. maj 2011 Prøv med en animations film og se om billedet også er grynet der, kan jo være at blu-ray filmen ikke oprindeligt er optaget i blu-ray kvalitet

Annonce