{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Audiovector 6x

6.580 visninger | Oprettet:

Så kom der et sæt Audiovector 6x ind i stuen.
Hentede højttalerne igår - og mit første indtryk var en anelse skuffende, da bassen var al for dominerende - og generelt mørk klingende.
Nu er de kommet op på et par 40x40cm fliser, fået basportene fyldt op med filt, fået smidt det originale jumper kabler langt langt væk - og istedet fået monteret STAX kobber kabel som jumpere.
Disse få tiltag har ændret lydbilledet gevaldigt!!
Højttalerne kunne godt bruge et større rum (mit er 31m2) og blive trukket længere ud fra væggen, meeeen det er vidst det generelle problem med større stuehøjttalere ;-)
Derudover vil jeg sige, at det er en fantastisk flot højttaler - som kan spille overraskende højt! Jeg har længe været på udkig efter et link mellem det brutale og det fine detaljerede - og måske har jeg fundet løsningen her!? ;-)

Thomas K
Mand | 39 år | Oprettet: 23. jul 2008


Kommentér på:
Audiovector 6x
  •   18. dec 2013 Jeg har handlet lidt med en, der havde et showroom, hvor der stod et sæt opgraderede Infinity Kappa 9, der blev trukket af en Krell 600c fpb sammen med min gamle DanishAudioDesign pre. Hidsige sager smiley

  •   17. dec 2013
    Nikolaj: Krell er toppen af poppen. Det er desværre lidt dyere end hvad mit budget kan tillade. Desuden er det ret overraskende hvad mit LC Audio grej kan få frem i den;-)

    Krogh: Tak skal du ha'. Jeg var også ved at overveje 5x'eren, meeeen har altid godt kunne tænke mig at prøve kræfter med 6x'eren.


  •   17. dec 2013 Tillykke med dem, har selv haft lille broren audiovector 5 det var også en fed højttaler

  •   17. dec 2013 Hehe, ja de er ret uhandige at slæbe på selv. Jeg måtte også selv bære dem ind fra bilen. Lidt omstændigt, men det lykkedes smiley

    André: Jeg har skrevet lidt ovenover angående mit første indtryk af dem. Bassen kan være ret udfordrende at kontrollere. Jeg har tøjlet "bullerbassen" nu - og det er nu erstattet med hårde kontante huk! De er en ret god kombination af brutalitet og hi-end detalje. Jeg har haft mange højttalere ind forbi det seneste års tid: Dali Grand, Dali 40, Infinity Ren.90, Quadral Titan II, Kef 105.2 og nu disse. Jeg har ledt længe efter en højttaler, der evner min brede musiksmag. Tror min søgen nu er ovre smiley


Annonce