{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.532 visninger | Oprettet:

cervin vega :D {{forumTopicSubject}}

Ey derude.

Sidder lige og ser på hvor mange der har cervin vega.
Der burde da være en grænse her på hifigalleri, på ca 500 der kan have Cv.

Og der burde vel også snart være en ung dreng på 15 eller lig..... så for bare engangsskyld gerne vil have noget der bare lyder en lille smugle som en ordenlig højttaler. Kan da ikke passe at man har et værelse på 2x2 meter at man så skal mase 2 stk 15" basser ind. Så
Kan det da vel heller ikke passe at ALLE drenge bare SKAL ha haft CV bare en gang.

Men pointen med denne tråd var... lad mig nu se.
At træde lidt på den som stadig er lidt for nærige til at gi 200 mere for en højttaler,som ikke har et brændflot rød kantophæng. smiley

p.s. Cervin vega Rules!! yeeehharrrrhhhh @ lol


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  cervin vega :D
  • #1   15. maj 2009 p.s. skååållll smiley

  • #2   15. maj 2009 jeg har aldrig haft CV og jeg er 25 smiley

  • #3   15. maj 2009 fedt udstyr du selv har... bare ærgeligt du mangler et hifi møbel af en art smiley

  • #4   15. maj 2009 hehe. nej okay. Så er du og en af mine venner så undtagelser.

    Ino, men det er bestilt ved www.lydspecialisten.dk
    De er bare ikke så hurtige. Men skal nok huske at sende dig et billede af den når den dumper ind af døren hehe smiley

    Go weekend smiley


  • #5   15. maj 2009 jeg har gammelt accuphase grej og jeg er 14 har haft jpw højtaler og cv os så har da haft lidt af værd og det er faktisk en accuphase 202 jeg har

  • #6   15. maj 2009 Tror ikke det er noget med Cerwin vega og det røde kant opgæng. Eller jo selvfølelig lidt smiley
    Men unge folk hører højt musik og typisk, Techno, house, hardstyle, rock, hip hop.
    Og der klare cerwin vega det jo godt af prisen smiley .. Det da bedre en disko anlæg på værelset? smiley .. Forstår ikke hvorfor alle jer andre har så ondt i røven over det?. Der er hele tiden nogen, som kommmer med sådan noget "hvorfor cv". Fordi det er det vi vil have! smiley


  • #7   15. maj 2009 cv spiller os bedre end disko du kan godt få hifi cv men syns bedst accuphase er hifi prøv at se hva deres ting koster og deres anmeldelser

  • #8   15. maj 2009 Ja, siger heller ikke cv er bedre end accuphase smiley

  • #9   15. maj 2009 det ved jeg godt men nu er accuphase en hifi forstærker cv er stagiet under diskotek

  • #10   15. maj 2009 cv er ikke diskotek. Det er bare en anden form for hifi højtaler. alle dem som siger den ikke spiler godt. Jamen, den skal spille sådan. Der jo ingen som b&w osv. for at hører techno eller omvendt.

  • #11   15. maj 2009 jeg siger cv er stagiet under diskotek

  • #12   15. maj 2009 Mener du stadiet? :S

  • #13   15. maj 2009 ja.. jeg er sku også så ked af at mine AL-1002 ikke har rødt kantophæng.. jeg må sku hellere skifte dem ud smiley

  • #14   15. maj 2009 ja det mente jeg henrik philip hehe ja det blir du nød til ..... du har jo også en af de gode cver har selv haft dem de spiller mega dejligt

  • #15   15. maj 2009 Jeg har kun haft 2 sæt CV i mit liv.

    Men nu skal man jo lige passe lidt på med hvad man slynger ud, for det er jo ikke alle CV´er som lyder dårligt.

    De gamle spiller efter min overbevisning ikke ringere end så mange andre højttalere som kan erhverves i dag.


  • #16   15. maj 2009 helt enig med allan a.. kunne faktisk have skrevet præcis det samme smiley

  • #18   15. maj 2009 Det kommer an på hvad højttaleren skal bruges til.

    Det formål som CV er bygget til, finder du ikke nogen som går meget bedre.

    Men CV har lavet en del seriæse højttalere gennem tiden.


  • #19   15. maj 2009 Jeg skulle have et anlæg der kunne spille højt til fester, og virkelig klare noget tryk.

    Ledte rundt på markedet, men man ender altid ved CV for det er altså det bedste man får til prisen, der kunne det jeg søgte.

    Nok derfor at så mange unge har CV smiley


  • #20   16. maj 2009 Jeg kender godt selv (fra da jeg var yngre) det, at man simpelthen ikke forstår, at en masse mennesker, er glade for noget, man selv synes er det rene skod.

    Men det går over med alderen, efterhånden indser man, at smag og behag er meget forskelligt, og ens egen smag, ikke er det verden drejer rundt om.

    Jeg synes feks selv, at Cerwin Vega DC 12, som i sin tid kostede 25-2600,- kr stykket fra ny, var et fantastisk best buy. Det at andre, har en anden mening, opfatter jeg som helt naturligt. Ja det er sku' lige før, at hvis ALLE havde været ening med mig, så ville jeg havde skiftet mening.... just for the hell of it ; )


  • #21   16. maj 2009 Nu ahr jeg selv kun de gammel Cerwin vega (S2 og A324) og de spilelr bare godt når man vil høre noget 80'er musik og lidt andet de er rigtig gode til min musik smag at nogle syndes de er dårlig fatter jeg ikke det er da beder end PA. vis bare man har de rigtig forstærker på sinne cerwin vega og spiller musikken i en god kvalitet så spiller de faktisk godt

  • #22   16. maj 2009 Der er lige så mange forskellige opfattelser af lyd som der er mennesker. Så jeg vil give Kent N 100 % ret i det han skriver. Opfattelse af lyd er meget individuel.

    Anders J.

    Jepp de gamle modeller fra den serie der, er noget af det bedste de har lavet. Har selv lige solgt mine S1´ere. Eneste grund til salg, var at de fylder for meget.



  • #23   16. maj 2009 jeg forstår ikke hvorfor der bliver gået så meget op i (hvad man synes andre skal have fordi det synes man selv er bedst), Man vælger sku da det man har lyst til at købe, og det gælder på alle punkter om det så er værktøj, mc'er, hardware til pc'er, biler osv Det er ligesom religon for nogen, at deres religion bare skal trækkes ned over hovedet på dem der ikke har den samme.
    Skulle lige brokke mig lidt. smiley
    lars


  • #24   16. maj 2009 som andre har skrevet man kan ikke bar generelt sige cv er ringe.

    tit er det jo 15årige som ikke kan få det stort nok jo større jo bedre.. og tit følger resten af anlæget ikke med. og derved er der nogle som får nogle dårlige oplevelser. jeg vil sige alle de nye serier, som er postet 2000 gange i forum. er RINGERE end forhen, mange ældre modeller havde bedre , tungere og mere kvalitets enheder og for ikke og tale om kabinet.
    sammenlign, f.eks CLSC1515 stort lokum på små 50kg, og en AL1000/1002 , vejer 45kg. det er ikke vildt robuste og lyddøde kabinetter de laver de nye modeller af, men sådan går det jo når alting skal produceres i fjern østen. det bliver billiger, men dog tit og ofte daler kvaliteten også sammen med.

    men for og vende tilbage, så er det tit knægte som spæder et sæt store vega´er foran en lille sony forstærker eller en lille reciever. selvom div. blade og hifiklubben skriver i deres anmeldelser at vega er nemme og drive, og man kan spille forholdsvis højt med en lille forstærker.
    det også rigtig. MEN til en grænse, tit vrider mange jo højere op en forstærker kan magte, og for ufattelig ring kvalitet i lyden, og en dårlig dynamik. fordi forstærkeren ikke er strøm stærk til og holde et par store vega´er i sving. jeg har tit set vega´er med brænde mellemtoner eller discanter, simpelthen fordi folk overbelaster deres lille forstærker og så mister forstærkeren kontrollen og det kan nemt koste en mellemtone eller en dis.

    derimod burde man sige alle med Store modeller af vega. burde være en regel de anskaffer sig et forstærker sæt samtidig, eller en rimelig kraftig og strømstærkt integreret forstærker.

    vil sige mine opleverser med div modeller fra vega, andre er bedre end andre, men et sæt AL1002 med en eller endnu bedre to effektblokke på. som jeg selv have Acurus A250 en blok til hver højtaler. der kan vi snakke american muscle. de kunne holde vega´erne i skak.
    og jeg har ikke haft en højtaler en en prisklasse som f.eks 1002. som kunne gengive en guitar solo som 1002 med din 8" mellemtone den kunne virkelig give lyd fra sig, og 15"´ern med en utrolig præcis og kontant gengivelse og dynamik.

    tror bar vi skal konkludere vi ser for mange vega med røde ophæng. som ikke får power nok. smiley og det genere os som sætter os lidt ind i tingene. for mange vega anlæg med en micro sony forstærker.

    de skulle sælge cv som pakke løsning eller som Aktive højtalere og så indbygge en forstærker som passede til den pågældende højtalere? smiley


  • #25   16. maj 2009 jeg har at-100 med accuphase e-202 efter

  • #26   17. maj 2009 rasmus - jeg har også et par al-1002 og 2 stk. acurus a250 blokke.. men du skriver "som jeg selv have Acurus A250 en blok til hver højtaler.", så vidt jeg ved kan a250 da ikke brokobles.. mener du ikke at du havde en blok til top og en blok til bund ? smiley

  • #27   17. maj 2009 Hvor er det bare godt skrevet Rasmus s.

    Var nok også i bund og grund det jeg ville frem til.

    Det er bare svært at holde hovedet koldt når man ser så mange dumme emner om Cv.
    Hvor det som regl er de der 14+ årige der vil ha et sparkrøv anlæg.


  • #28   17. maj 2009 phillip nu er det jo sådan at at højtaleren er delt op i top og bund så i princippet kan du man jo godt sætte en blok til hver højtaler f.eks L - til top og R til bund. dog var mine delt op en blok til bund og en til top. en lille formulerings fejl fra min side.

  • #29   17. maj 2009 jakobs s. kan ikke lade være med og kommentere din kommentar, synes det latterligt og skrive sådan. at vega spiller forfærdeligt.

    musik skal og opleves individuelt, og er en smags sag. dog er det alt for tit forstærkeren ikke følger størrelsen af højtalere.

    og synes ikke du er i din ret til og sige vega spiller ring. når du aldrig har ejet et sæt. det afhænger af hva musik man er til.

    jeg ville ønske jeg havde mit anlæg ti log stå endnu. så skulle du komme og høre en koncert med direstraits eller hva musik du har lyst til. og så skulle jeg blæse ørene af dig med ren lyd og en uffattelige dynamik som ikke ret mange højtalere I SAMME PRISKLASSE kan præstere. der ryger du hurtig op i pris, hvis du skal have nogle anlæg med nogle vilde subs for og give dig den samme bund og dynamik.

    jeg er sikker på der er nogle rare mennesker herinde som har et vega anlæg med nogle af de gode modeller som DC , AL, eller et sæt 1215. ikke fordi der ikke er andre gode modeller. men det er de eneste modeller jeg har prøvet og synes om. har også hørt E-serien, og den billige model før, clsc


  • #31   17. maj 2009 jeg syndes du skal prøve at høre Cerwin vega S2 Jacob S

  • #32   17. maj 2009 rasmus s - jo men tror ikke det ville være optimalt med EN højtaler som både spiller left og right smiley men spurgte nu også mere fordi det kunne være, at du havde et lille trick som jeg ikke kendte til smiley

  • #33   17. maj 2009 Anders J:
    Når nu han ikke kan lide 1215, AL1000 og DC15, så tror jeg ikke der er særlig stor chance for at han kan lide S2 smiley
    Det lyder til han ikke kan lide CV-lyden, og den CV der lyder mest hifi-agtig, må da være 1215.. Såååå..


Kommentér på:
cervin vega :D

Annonce