{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cerwin Vega XLS-215/CXA-10i

Kr. 15.000
182 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



---:: Mindsteprisen: 15.000 ::---

Overvejer at sælge mit sæt xls-215'er samt den kraftige cxa-10i effektforstærker, og en (brugt)-købt yamaha forstærker alt andet er købt i hifiklubben for 3 år siden og der blev lavet service og indstillet forstærkere for 7 måneder siden.

2x Cerwin Vega XLS-215, 2014
1x Cerwin Vega CXA-10i, 2014
1x Yamaha AX-1050rs, ????

Alle bud/bytte med pris under 10.000kr tages ikke seriøst.
Jeg forbeholder mig retten til at beholde hvis rette bud ikke kommer.

Beskrivelse - Cerwin Vega XLS-215
XLS-215 er topmodellen i XLS-serien fra Cerwin-Vega. Den er en fuldstændig hensynsløs højttaler, som kan spille øredøvende højt med en brutal og afgrundsdyb bas. XLS-215 er ikke højttaleren for dig, der vil have superdetaljeret lyd. De er konstrueret til at spille højt – ekstremt højt. Hvis du spiller pop, rock eller techno på disse monstre, kan du få buksebenene til at blafre og opleve et tryk i brystet, som er fuldt på niveau med livekoncerter.

XLS-215 er kraftigt opgraderet i forhold til forgængeren CLS-215. Grundlaget er stadig to 15”-basenheder i et enormt, næsten 140 cm højt kabinet, men indvendigt er der virkelig sket ting og sager. Kabinettet er ekstra afstivet i bassektionen, og delefilteret er helt nyt, så XLS-215 både spiller bedre og samtidig belaster forstærkeren mindre. Spænd sikkerhedsbæltet og gør dit mellemgulv klar til at blive ramt af lyden fra sammenlagt fire 15-tommer basser – samtidig!

Beskrivelse - Cerwin Vega CXA-10i
CXA-10i er Cerwin-Vegas største hi-fi-effektforstærker – skabt til dig, der ikke kan få det vildt nok. Hvis du har tænkt dig at lukke helt op for dette effektmonster, bør du konsultere en elektriker, en ørelæge og en god advokat på forhånd. Husk at sende børn, dyr og naboer ud af byen i god tid – ellers vil de aldrig snakke med dig mere (men du kan sikkert alligevel ikke høre dem).

CXA-forstærkerne bygger direkte på Cerwin-Vegas professionelle modelrække. Derfor er de i modsætning til almindelige hi-fi forstærkere i stand til at drive de store, effekthungrende XLS-215, som de skal drives: med tung, brutal bas og speederen mast nådesløst mod bunden – time efter time. Og med massive strømressourcer i baghånden sker det altid under fuld.

Der der lavet to modeller, den dyre CXA-10i og den lidt billigere CXA-8i. Så det er helt op til dig, om du foretrækker totalt vanvid eller kan nøjes med almindelig galskab. En drøm for alle rock- og technofreaks!

Beskrivelse - Yamaha AX-1050rs
Fremragende HIGH -END forstærker, tidligere topmodel af Yamaha. En forstærker med masser af magt, 2 x 250 Watt DIN eller 2 x 460 watt musik magt. Den preamp og effektforstærker kan adskilles, at der kan forbinde en equalizer eller surround processor, eller blot bruge forstærkeren som en forstærker eller forløber. Meget godt håndværk med høj kvalitet, teknologi til ultra - ren og varm lyd.
Dele af beskrivelsen kopieret fra hifiklubben

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce