Læg teknologien væk og brug tid med din partner

Læg teknologien væk og brug tid med din partner

18. okt 2018

Verden bliver mere og mere digital, derfor bliver der også brugt mere og mere tid på sådan noget som sociale medier og digitale enheder. Det betyder at mange glemmer de mennesker, der er omkring dem i virkeligheden, og i stedet er hele deres opmærksomhed på dem, der befinder sig digitalt. Dette kan hurtigt blive et stort problem – særligt hvis man befinder sig i et forhold – da det betyder, at man kan komme til at forsømme hinanden. For at undgå at dette sker, er det en god ide, at man lægger teknologien væk i ny og næ og bruger tiden sammen med sin partner.

Glem ikke jeres sexliv

En af de ting som er essentielle, for at et forhold kan fungere, er et sundt sexliv. Dette kan hurtigt gå tabt, hvis man i sengen altid ligger med sin telefon, tablet eller computer i hånden. Hvis først sexlivet er gået tabt, går der ikke lang tid, før at andre ting også begynder at gå tabt. Derfor er det vigtigt, at du lægger telefonen fra dig, når du lægger dig i sengen og beder din partner gøre det samme. Hvis sexlivet allerede er begyndt at gå den forkerte vej, kan det være en fordel at prøve sådan noget som sexlegetøj eller glidecreme. Det kan nemlig hurtigt sætte gang i grin og glæde. Du kan finde et stort udvalg af begge dele på sexnetto.dk. I skal ikke tage jer af, hvis det føles underligt i starten, da det gør kun oplevelsen sjovere.

Lav noget der ikke indebærer teknologi

Efter teknologien fylder meget i hverdagen, er det en gode ide at lægge den væk af og til og lave noget sammen, som ikke indebærer teknologi. I kan vælge at lave mad sammen, gå en tur, dyrke motion sammen, spille et spil eller noget lignende. Der er uendelig mange muligheder, det handler bare om at opdage dem og være kreativ.

Når I laver ting sammen, som ikke indebærer teknologi, vil I hurtigt opdage, at I bliver bragt tættere sammen. Når der ingen teknologi er, er der heller ikke nogen tredjepart til at stå

mellem jer eller distrahere jer. Derfor er det også vigtigt, at I lægger telefonerne langt væk, når I beslutter jer for at have tid sammen uden teknologien.

Brug teknologien

Det er næsten helt umuligt at holde sig helt væk fra teknologien. Derfor er det vigtigt, at I bruger teknologien sammen i stedet for altid at sidde på hver jeres enhed og ignorere hinanden. Måden I kan gøre dette på, er ved at spille spil sammen på computeren, telefonen, konsoller til fjernsynet eller en fjerde enhed. I kan også se film eller serie sammen. Der er et utal af muligheder, når det kommer til teknologien, og det hele er ikke noget, som man behøver at lave på egen hånd. Så sørg for at inddrage hinanden, når I sidder med jeres mobiler, på computeren, foran fjernsynet og så videre.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce